Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NEC Sigma System Center 2.0

 

NEC Computers introduceert versie 2.0 van de NEC Sigma System Center beheerconsole, een alles-in-één beheertool voor het Virtual PC Center. Deze versie biedt nu ook compatibiliteit met Windows Vista. Nec claimt ook dat het totale energieverbruik met ruim 60% verminderd wordt ten opzichte van bestaande pc's.

NEC brengt een nieuwe versie van zijn Sigma System Center uit, die nu ook compatibel is met Windows Vista. Het product bevat nieuwe beheersoftware die het aantal virtuele pc servers automatisch aanpast en (volgens opgave van de leverancier) het totale energieverbruik van het systeem met 62% vermindert ten opzichte van gewone pc's en het energieverbruik in het datacenter optimaliseert.

De virtuele pc servers (gebaseerd op VMware-technologie) zouden bovendien een kostenbesparing opleveren door hun geavanceerde capaciteit.

Het beheer van het systeem is een stuk eenvoudiger geworden. De console biedt functies voor de uitvoering van securitypatches en de installatie van applicaties. Simultane installaties worden nu automatisch geregeld, waardoor de taken worden verspreid over het hele systeem.

Zie: www.nec-computers.nl

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2474433). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij NEC
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×