Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Q-layer datacentersoftware voor cloud computing

 

De Belgische leverancier van software voor de bouw van Virtual Private Data Centers Q-layer komt met de Q-layer Delegation Manager, een toepassing die een virtuele serverinfrastuctuur omvormt tot een cloud computing platform. Met Q-layer Delegation Manager kunnen eindgebruikers een compleet virtueel datacenter opzetten.

Leveranciers van datacenterdiensten en bedrijven kunnen met de Q-layer Delegation Manager van Qlayer hun medewerkers en klanten virtuele datacenters aanbieden. Zij kunnen zelf met behulp van een webinterface een eigen virtuele omgeving inrichten met virtuele servers, firewalls, switches, opslag en software.

Q-layer Delegation Manager biedt ondersteuning voor VMware Infrastructure 3 omgevingen met inbegrip van de VMware ESX Hypervisor. Q-Layer komt binnenkort met ondersteuning voor bijkomende Hypervisors waaronder Xen en Sun Microsystems xVM VirtualBox. Q-Layer Delegation Manager kan in korte tijd als een Virtual Appliance worden geïnstalleerd langs VMware Virtual Center. De software bouwt verder op Q-layer's Virtual Private Data Centers (VPDC) en Datacenter Abstraction Layer (DAL) technologie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2633282). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×