Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Riverbed biedt VMware-omgevingen over WAN

 

Riverbed, gespecialiseert in oplossingen voor wide-area data services (wds), maakt bekend dat het nu mogelijk is om met de Steelhead appliances een samenwerking tussen VMware-omgevingen over het wide area network (wan) te realiseren. Dit biedt ondernemingen mogelijkheden voor het centraliseren en consolideren van IT-middelen.

Gebruikers van Riverbed en VMware kunnen nu eenvoudig VMware-omgevingen repliceren voor het terugzetten van deze it-omgevingen als onderdeel van disaster recovery acties. Als premier partner in het VMware Technology Alliance Partner (TAP) programma, garandeert Riverbed een optimale samenwerking tussen VMware-virtualisatieoplossingen en Steelhead WDS-producten.

De combinatie Riverbed en VMware biedt bedrijven mogelijkheden voor het consolideren van de it-omgeving waarmee kostenbesparingen worden gerealiseerd. Daarnaast worden VMware-omgevingen sneller gerepliceerd waardoor het inrichten van nieuwe locaties, of het herinrichten van locaties als gevolg van disaster recovery, minder tijd vraagt. Dit stelt it-afdelingen in staat om klanten beter te ondersteunen en aan beschikbaarheids- en performancewensen van de organisatie tegemoet te komen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2653106). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×