Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe functies in BMC-software

 

BMC Software heeft de Service Assurance en Service Automation portfolio's, uitgebreid met nieuwe functionaliteit die specifiek bedoeld is voor virtualisatie. De negen nieuwe functies zijn geoptimaliseerd voor het bereiken van doelstellingen op het gebied van performance, compliance en de zichtbaarheid van de onderneming door het aanpakken van de meest kritische uitdagingen die virtualisatie stelt.

Weinig it-organisaties hebben de ervaring om hun initiatieven rond virtualisatie en consolidatie effectief te plannen. BMC Virtualization Capacity Management and Planning Service vormt met negen nieuwe functies een gebundeld aanbod van services die de gebruiker helpt zijn inspanningen te versterken met de expertise van BMC.

De nieuwe functies zijn Performance Management voor het monitoren van de performance over de hele breedte van de virtuele infrastructuur en applicaties,
Application Performance and Analytics om serviceniveau's in zijn groeiende virtuele infrastructuur actief te managen, Capacity Management( vervangt gissen op basis van ervaring door automatische beoordelingen), Discovery Solution (helpt virtuele omgevingen onder controle te houden, BladeLogic Vitualization Module for Servers (waarborgt de beveiliging en versterkt het inachtnemen van licentievoorschriften en wet- en regelgeving), BladeLogic Operations Management Suite (helpt virtuele omgeving geautomatiseerd dwingend te besturen op veranderingen en configuratie), Run Book Automation Platform en Run Book Automation VMware Adapter (helpen de aministratieve kosten te reduceren).

BMC stelt dat deze oplossingen zowel virtuele als fysieke infrastructuren ondersteunen, en de kosten en complexiteit verder verlagen door de operationele it-organisatie in staat te stellen één enkele set van managementoplossingen te benutten voor de hele it-infrastructuur.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2692940). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×