Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Packaging Robot voor applicatievirtualisatie

 

Brain Force presenteert de bètaversie van de vernieuwde Packaging Robot voor het eerst op het VMware IT-forum. Gebruikers van Brain Force, die applicatievirtualisatie willen inzetten, kunnen met de nieuwe versie van Packaging Robot VMware Thinapp packages genereren.

Brain Force heeft vastgesteld dat steeds meer gebruikers aan de slag gaan met applicatievirtualisatie. Ze hebben daarbij behoefte aan flexibiliteit en willen software dus probleemloos kunnen distribueren, zonder daarbij afhankelijk te zijn van een specifiek formaat. Door het toevoegen van deze functionaliteit ondersteunt Packaging Robot de formaten voor applictievirtualisatie van Microsoft en VMware.

Packaging Robot is in staat Microsoft SoftGrid-, VMware ThinApp- en MSI packages automatisch te genereren, te testen en te documenteren. Packaging Robot ondersteunt het applicatiebeheerproces van de aanvraag van een applicatie tot en met de distributie. Het pakket biedt uitgebreide beheerfunctionaliteit, waardoor het in elke fase van het proces helder is wat er gebeurt en er automatisch wordt gedocumenteerd. Klanten kunnen nu zelf kiezen voor een specifiek formaat.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2738405). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×