Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aspect Software Unified Communications Services

 

Aspect Software, leverancier van software en services voor unified communications en contact centers, komt met een nieuwe dienst. Deze gaat organisaties assisteren bij het plannen, implementeren en ondersteunen van unified communications (UC) producten, bedrijfsbreed en in hun contact centers.

De nieuwe discipline Unified Communications Services binnen Aspect Professional Services ondersteunt de strategie van Aspect om services en software te bieden die het potentieel van unified communications daadwerkelijk realiseren. Als onderdeel van de eerder dit jaar aangekondigde strategische samenwerking van Aspect en Microsoft ondersteunt de nieuwe UC services practice van Aspect organisaties bij het uitrollen van Microsoft Office Communications Server (OCS) en andere Microsoft UC applicaties, vanaf de planning tot en met de implementatie.

De UC services worden geleverd door een team van Aspect Professional Services experts die door Microsoft zijn getraind en gecertificeerd. Ze omvatten UC Strategie, planning en architectuur, implementatie en integratie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2753877). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.