Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Double-Take Hyper-V Protection-oplossing

 

Double-Take Software komt met een nieuwe oplossing voor de bescherming, back-up en migratie van Windows Hyper-V servers. De oplossing biedt ondersteuning voor real-time physical-to-virtual (P2V) full system replicatie voor migratie en failover, en voor virtual-to-virtual (V2V) replicatie en failover voor een maximale uptime.

Double-Take Software heeft Double-Take voor Windows Server 2008 Hyper-V speciaal ontworpen voor systeembeheerders zodat ze gemakkelijk en continue virtuele machines volledig kunnen repliceren en zodat ook failover mogelijk is tussen verschillende Hyper-V hosts voor V2V disaster recovery en remote availability.

De Hyper-V ondersteuning wordt toegevoegd aan Double Take's bestaande P2V beschermings- en migratie oplossingen zoals de Double-Take Virtual Recovery Assistant. Het bedrijf vult zijn assortiment oplossingen aan door ook GeoCluster compatibel te maken met Hyper V, waardoor extra mogelijkheden ontstaan voor Microsoft failover clustering. Met deze functionaliteit worden de Quick Migration mogelijkheden voor Windows Server 2008 Hyper-V uitgebreid. Systeembeheerders kunnen niet alleen virtuele machines van de ene host naar de andere migreren, maar ook van locatie naar remote locatie. Hiermee wordt een single point of failure voorkomen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2771738). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×