Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Parallels Desktop 7 voor Mac vrijgegeven

Dit artikel delen:

Parallels kondigt de beschikbaarheid van Parallels Desktop 7 voor Mac aan. Parallels Desktop 7 voor Mac is de snelste, meest intuïtieve en uitgebreide software versie om Windows en Mac applicaties naast elkaar te gebruiken op een Mac zonder rebooting, aldus de leverancier. Meer dan drie miljoen huidige gebruikers van Parallels Desktop kunnen een upgrade uitvoeren naar Parallels Desktop 7 met meer dan negentig nieuwe en verbeterde kenmerken.

De Parallels Desktop 7 prestaties zijn sneller en de applicatie overtreft andere software met 120 procent bij het kopiëren van bestanden in Windows, en met 40 procent bij het starten en hervatten van Windows, zegt ontwikkelaar Parallels. Deze nieuwe applicatie is daarnaast 60 procent sneller dan Parallels Desktop 6 in het hervatten van Windows en tot 45 procent sneller in driedimensionale grafieken bij sommige applicaties.
Parallels Desktop 7 biedt de meest uitgebreide en geïntegreerde Windows op Mac ervaring ooit, zodat klanten ook kunnen genieten van de voordelen van de Mac hardware die zij graag gebruiken. Hoogtepunten in de nieuwe versie zijn onder meer:
•Gebruikmaken van Lion inclusief Mission Control en Launch Pad, voor Windows programma’s;
•Maakt meerdere kopieën van OS X Lion of Windows en de applicaties daarvan op een Mac;
•Maak gebruik van een iPad, iPhone of iPod touch systeem om Flash video’s in Windows te bekijken en te beluisteren op de Mac. Open op ieder moment applicaties en bestanden van OS X, Windows, Chrome, Ubuntu en andere besturingssystemen op een Mac.

Voor mensen die willen overschakelen van pc naar Mac, kondigt Parallels ook de beschikbaarheid aan van Parallels Desktop 7 Switch naar Mac Edition. Enterprise Edition biedt bedrijven en it-afdelingen de mogelijkheid om op Windows gebaseerde bedrijfsapplicaties voor Mac te ondersteunen met een configureerbare, policy-compliant oplossing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.