Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VMware introduceert Workstation 8

 

VMware introduceert VMware Workstation 8. De nieuwe oplossing biedt een eenvoudige manier om virtuele machines (VM's) te creëren, delen en uploaden naar VMware vSphere.

VMware Workstation 8 beschikt over vijftig nieuwe functies waardoor technische professionals nog beter met meerdere virtuele machines vanaf hun pc's of in zakelijke private clouds kunnen werken. - VMware Workstation 8 maakt het mogelijk 'remote connections' op te zetten voor hosts die draaien in Workstation, VMware vSphere en VMware vCenter. Nieuw in VMware Workstation 8 is dat gebruikers vm's kunnen delen met  teamleden waardoor applicaties op een snelle manier kunnen worden getest in een meer productievriendelijker omgeving. Verder is er de mogelijkheid om een vm te slepen vanuit een gebruikers desktop naar VMware vSphere. Dit stelt gebruikers in staat een volledige applicatie-omgeving te implementeren van een pc naar een server om verder te kunnen testen, demonstreren of analyseren, zo zegt VMware. 

De VMware Workstation 8 gebruikersinterface is vernieuwd met vereenvoudigde menu's, live thumbnails, verbeterde voorkeurschermen en een nieuwe virtuele machine library met uitgebreide zoekmogelijkheden. Gebruikers hebben nu toegang tot een grote library van virtuele machines die zich op het bureaublad, een server of op een andere pc met VMware Workstation kan bevinden, aldus de leverancier.

Door de ondersteuning van HD audio met 7.1 surround sound, usb 3.0 en Bluetooth-apparaten kan VMware Workstation 8 nieuwe virtuele machine-prestaties leveren, aldus de leverancier. Bovendien stelt het gebruikers in staat om de meest veeleisende applicaties in een virtuele machine te laten draaien, zo meent VMware.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4182931). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×