Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

DinamiQs introduceert Hybrid Cloud WebShare

 

man cloud laptop kantoor

Het Nederlandse bedrijf DinamiQs, dat desktopvirtualisatiesoftware maakt voor het in de cloud zetten van desktops heeft onlangs een nieuwe module ontwikkeld voor het Hybrid Cloud Portal. Met deze Hybrid Cloud WebShare kunnen bedrijven hun eigen bedrijfsdata online beschikbaar stellen voor gebruikers.

Deze interface biedt gebruikers eenvoudig en veilig toegang tot hun homedrive en afdelingsdrives. Omdat third-party cloud leverancierser vaak vragen en twijfels hebben over het online delen van bestanden, heeft DinamiQs besloten tot een praktische aanpak van deze en andere cloud-uitdagingen. Met de Hybrid Cloud Portal kunnen bedrijven hun eigen omgeving op internet publiceren. Ook helpen modules zoals de Hybrid Cloud WebShare bedrijven hun interne data toegankelijk maken voor hun eigen werknemers, op hun eigen servers en binnen hun eigen omgeving. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Active Directory integratie en authorisatie en SSL-tunneling voor additionele beveiliging.

Volgens DinamiQs biedt Cloud webshare veel mogelijkheden. Er kunnen eenvoudig add-ons worden ontwikkeld en toegevoegd voor bijvoorbeeld Google-apps en Office 365. Daarmee kunnen gebruikers hun data bewerken in de cloud en deze na afloop weer terugplaatsen in de veilige omgeving van het bedrijf. De module met basisfunctionaliteit om de eigen homedrive en één afdelingsdrive web-enabled te maken is gratis beschikbaar. Daarnaast komt er ook een pro versie met aanvullende functionaliteit, Google apps en Office 365 integratie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4203978). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×