Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cisco en Citrix gaan vdi-alliantie aan

 

Lokale desktopvirtualisatie

Cisco en Citrix Systems gaan samen de strijd aan om desktopvirtualisatie te vereenvoudigen en de acceptatie te bevorderen. Een strategische alliantie maakt het volgens Cisco en Citrix mogelijk om meer innovaties door te voeren die de implementatie van virtuele desktops en applicaties vereenvoudigen.

Beide partijen werken aan de verbetering van de eindgebruikerservaringen door middel van een veilig Cisco netwerk dat geschikt is voor Citrix HDX. De organisaties zullen daarnaast verder blijven werken aan de verbetering en ontwikkeling van hun datacenteroplossingen en cloudtechnologieën om het gebruik van clouddiensten te stimuleren. Onder andere met oplossingen zoals Cisco Virtualization Experience Infrastructure (VXI) met Citrix XenDesktop. De samenwerking is gericht op het leveren van oplossingen die het voor organisaties mogelijk maakt om desktopvirtualisatie in te zetten op pc's, Macs, tablets, smartphones en thin clients.

Als eerste resultaat van deze strategische alliantie zal Cisco een nieuwe versie van Cisco Wide Area Application Services (WAAS) in het vierde kwartaal van dit jaar op de markt brengen. Deze versie is geoptimaliseerd voor Citrix XenDesktop en Citrix HDX-technologie. Cisco en Citrix zullen samenwerken om een geoptimaliseerde gebruikerservaring voor virtuele desktops en applicaties voor Cisco's endpoint devices te creëren. Dit houdt in dat er een samenwerking ontstaat tussen Cisco's media-, stem-, video- en endpoint devices zoals de Cisco Virtual Experience Clients (VXC's) en de Cisco Cius tablet en de Citrix XenDesktop en Citrix Receiver. Met het Cisco Unified Computing System (Cisco UCS), het uitgebreide geheugen en Unified Fabric Cisco en de virtuele desktop-oplossingen van Citrix, kunnen de bedrijven een erg hoge concentratie van virtuele desktops leveren, aldus de partners.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4234533). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×