Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Citrix vernieuwt NetScaler

Citrix Systems introduceert vier nieuwe toevoegingen aan zijn Citrix NetScaler MPX and SDX-productlijnen. Hiermee biedt de softwarespecialist naar eigen zeggen de performance en virtualisatie waar ondernemingen in het cloud-tijdperk naar vragen.

De nieuwe NetScaler MPX- en SDX-platforms, waaronder de 50 Gbps SDX 21550 appliance, bieden netwerk-footprint om de grootschalige netwerkconsolidatie-initiatieven aan te pakken met de flexibiliteit van schaalbaarheid zonder dat daarvoor extra hardware nodig is, aldus Citrix. Ook isoleert NetScaler SDX system resources, waaronder geheugen en cpu- en ssl-processing, zodat de vraag naar een bepaalde applicatie niet de performance van een andere verlaagt. Door het bieden van specifieke ssl- resources voor iedere NetScaler-dienst in een multi-tenant-omgeving, stelt het nieuwe platform ook een nieuw ijkpunt vast voor ssl-performance.

De nieuwe NetScaler SDX appliances integreren virtualisatie direct in de netwerkstructuur om zo tot veertig volledig onafhankelijke NetScaler-situaties voor grootschalige consolidatieprojecten te ondersteunen. Iedere NetScaler-gebeurtenis en beleid wordt ondersteund door gedegen cpu, memory, ssl- en compressie resources om application sla's veilig te stellen en te voldoen aan strikte veiligheids- en compliance-eisen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.