Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

AutonoWare biedt ConversionBox voor App-V 5.0

AutonoWare, specialist in virtualisatie automatisering, annonceert ConversionBox voor Microsoft App-V 5.0. Met deze toevoeging aan de huidige App-V 4.6 ondersteuning, zijn organisaties nu in staat om bij hun applicatie uitrol, Windows 7/8 migratie en Private Cloud overgang tot wel 95 procent besparing te realiseren op uitroltijden bij alle applicatie virtualisatie projecten, zegt de ontwikkelaar.

Virtualisatie geeft organisaties een aanzienlijke verbetering bij het uitrollen en beheren van applicaties. Tot op heden is echter veel virtualisatie nog steeds maatwerk en is er nog geen echte oplossing voor het automatiseren en standaardiseren van processen en taken. Ondanks het feit dat er vele middelen beschikbaar zijn die de migratie van fysieke naar virtuele infrastructuur vereenvoudigen, is het nog niemand gelukt om om dit te vangen in een simpele taak of handeling. ConversionBox biedt hier naar eigen zeggen een snelle, eenvoudige en betaalbare oplossing.

ConversionBox voor App-V haalt de complexiteit uit het sequencen en transformeert dit proces in een voorspelbaar en volledig geautomatiseerd proces. Het levert besparing op in tijd en kosten en tegelijkertijd verhoogt het de kwaliteit en de efficiëntie van de it-service. ConversionBox zet Microsoft Software Installer (MSI) significant sneller en effectiever om naar centraal beheerde App-V applicaties, zodat uitroltijden tot wel 95 procent gereduceerd zouden kunnen worden.

Daarnaast is ConversionBox volgens de leverancier binnen een uur geïnstalleerd en kunnen in één dag met een simpele “drag & drop” actie honderden MSI’s door het geautomatiseerde virtualisatie process van Conversion gaan. Ook is voor partners ConversionBox voor App-V de makkelijkste, meest efficiënte en economische manier om een aantal, tientallen of honderden applicaties om te zetten tot virtual services voor hun klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-07T10:44:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.