Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Veeam introduceert Endpoint Backup Free

Veeam Software introduceert Veeam Endpoint Backup Free, een eenvoudige en gratis stand-alone oplossing die gebruikers in staat stelt op Windows gebaseerde laptops en desktops te back-uppen naar een interne of externe harde schijf, een gedeelde nas of een Veeam back-uprepository.

Veeam voorziet de it-sector al jaren van gratis stand-alone tools om verschillende uitdagingen op het gebied van databescherming aan te pakken. FastSCP was het eerste product van Veeam en werd in oktober 2006 geïntroduceerd. Veeam Endpoint Backup Free vormt een nieuwe aanvulling op het uitgebreide portfolio van gratis tools die gebruikt worden door meer dan een half miljoen it-professionals en bestaat uit onder meer Veeam Backup Free Edition, Veeam ONE Free Edition en Veeam Task Manager for Hyper-V.

Bij het herstellen kunnen it-professionals kiezen voor een bare-metal restore naar dezelfde of andere hardware, een volume-level restore of een file-level restore. De tool is gratis beschikbaar en het gebruik van andere Veeam-producten is geen vereiste, maar de tool zal wel integreren met Veeam Backup & Replication wanneer deze oplossing aanwezig is in de omgeving. In dit geval is granulair of volledig herstel van applicaties ook mogelijk dankzij Veeam Explorer for Microsoft Exchange, Sharepoint, SQL en Active Directory.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-20T13:48:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.