Managed hosting door True

Product: IPSec VPN-client van Duitse makelij

Dit artikel delen:

NCP Engineering brengt een IPSec VPN-client voor Windows XP 64 bits op de markt. Een belangrijk aspect van de software is de 2-factor authentificatie-oplossing OTP Mobile. Bovendien biedt de client ondersteuning voor certificaten met sleutellengtes van 4.096 bits.

De nieuwe IPSec VPN-client van NCP Engineering is compatibel met alle huidige Microsoft besturingssystemen: Windows Vista en Windows XP voor 32/64 bits, Windows 2000 én Windows Mobile en CE. Er kunnen dus configuratie- en beveiligingsmaatregelen geïntegreerd worden die onafhankelijk van het besturingssysteem werken.

De software is compatibel met VPN-gateways van alle bekende fabrikanten. Het systeem is perfect voor alle gateway fabrikanten die geen bijbehorende client aanbieden voor bepaalde besturingssystemen. Hetzelfde geldt voor klanten die een gebruiksvriendelijke, universeel toepasbare VPN-client nodig hebben.

Druk op de knop

OTP Mobile van T-Systems en T-Mobile gebruikt de bestaande mobiele telefoon voor 2-factorauthentificatie. Met slechts één druk op de knop - volledig zonder mobiele radioverbinding - wordt een eenmalig wachtwoord berekend dat de gebruiker invoert in het masker voor logisch inloggen van de toepassing. Hackers krijgen ook geen kans, want de gebruikersverificatie tot sleutellengtes van 4.096 bits op de server en client zorgt voor extra beveiliging.
http://www.ncp.de
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-13T15:49:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.