Managed hosting door True

Product: Realtime 3D met Quest3D versie 4.0

Dit artikel delen:

Act-3D tilt Quest3D met versie 4.0 naar een hoger niveau op het gebied van realtime 3D-ontwikkeling. De nieuwe functionaliteit bestaat onder andere uit realtime ondersteuning voor Collada, Newton Game Dynamics, uitgebreide weersimulatie, 3D gui-support en een volledig objectgeoriënteerd ontwikkelmodel.

De nieuwe release is een sprong voorwaarts in realtime 3D-applicaties, zegt ontwikkelaar en leverancier Act-3D. Hoogwaardige 3D-softwareprojecten, zoals 3D architectuurvisualisaties, product- en ontwerppresentaties, tv-producties, games en trainingssimulatoren profiteren van de nieuw ondersteunde technieken in Quest3D.

Met de nieuwe versie krijgt Quest3D er een sterk punt bij: het bouwen van ingewikkelde projecten en die te standaardiseren voor gebruik in de toekomst. Projecten kunnen nu uit modules worden opgebouwd die kunnen worden hergebruikt. Het algemene management van projecten is daardoor verbeterd.

Verder is het nu mogelijk om, realtime, Collada-modellen te importeren. De Newton Game Dynamics engine voorziet Quest3D van nieuwe mogelijkheden met betrekking tot physics-simulatie en er is een omgeving die op eenvoudige wijze lucht, wolken, maan, zon, bliksem en andere weerelementen kan simuleren. De nieuwe gui-componenten zorgen voor snelle toepassing van schuifbalken, knoppen en andere gebruikersinterface-elementen.

Quest3D 4.0 is gratis voor gebruikers die een licentie hebben gekocht na juli 2007.
www.quest3d.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-21T13:19:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.