Managed hosting door True

Product: Ontrack PowerControls 5.0

Dit artikel delen:

Kroll Ontrack introduceert Ontrack PowerControls 5.0, de nieuwste versie van het mailbox recovery tool. Ontrack PowerControls 5.0 versimpelt het herstelproces terwijl voldaan wordt aan interne beveiligingsvoorschriften. De software is ontworpen om snel en gemakkelijk e-mail te doorzoeken en gegevens van de Exchange server rechtstreeks uit de Microsoft Exchange Server backups terug te halen.

It-professionals die bekend zijn met Ontrack PowerControls zullen merken dat de nieuwe versie hetzelfde vermogen bezit als de voorgaande op het gebied van e-mail recovery en precisie. Zij kunnen nu echter ook een live Exchange server instellen (voor het zoeken, verplaatsen, kopiëren, verzenden of wissen van mailbox-items), gebruikers toegang geven met nieuwe administratieve diensten om het interne it-veiligheidsbeleid te spiegelen, via dezelfde administratieve diensten de activiteiten van gebruikers bijhouden om zo een gecentraliseerde audit log op te slaan van alle handelingen van Ontrack PowerControls, handmatig - of als deel van een copy-out proces - nieuwe mailboxen creëren op een aangewezen Exchange server, rapportages maken van de resultaten van iedere uitgevoerde zoekactie en mailboxen of een complete database (.edb-bestanden) exporteren.

Ontrack PowerControls, dat het predikaat ‘Verified for Microsoft' heeft, wordt door it-professionals gebruikt bij het snel en gemakkelijk zoeken, kopiëren en herstellen van berichten of individuele mailbox-onderdelen vanuit volledige back-up, eerder opgezette databases (.edb) en Information Store-bestanden. Het programma vereist geen aanpassingen aan de bestaande Exchange Server of back-uparchitectuur. Versie 5.0 vermindert de hersteltijd aanzienlijk en maakt brick-level back-ups overbodig. Verder minimaliseert het door de geavanceerde zoekfunctionaliteit de tijd die nodig is om e-mail te lokaliseren die voldoet aan bepaalde criteria. Bovendien is een Exchange recovery server bij deze oplossing overbodig. Ontrack PowerControls ondersteunt Microsoft® Exchange Server 5.5, 2000, 2003 en 2007.
http://www.krollontrack.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-21T14:28:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.