Managed hosting door True

Product: CarCube tachograaf

Dit artikel delen:

Punch Telematix heeft een vernieuwd CarCube tachograafsysteem op de markt gebracht. De CarCube-bundel is een verbeterde boordcomputeroplossing voor de truck- en transportsector.

De CarCube is recent uitgebreid met een rechtstreekse tachograafkoppeling via de zogenoemde D8-uitgang. De nieuwe functie wordt nu uitgebreid getest in pilotprojecten in Frankrijk en België en komt vanaf maart 2008 beschikbaar.

Realtime tachograafsynchronisatie was reeds mogelijk voor analoge en digitale tachografen met CANbuskoppeling. Dankzij de rechtstreekse koppeling is realtime opvolging op afstand van de door de digitale en analoge tachografen geregistreerde rij- en rusttijden nu ook mogelijk voor tachografen zonder CANbusaansluiting. Gebruikers van dergelijke tachografen beschikken voortaan ook zonder vertraging over de gegevens voor de voorcalculatie van de lonen. Ook klanten die nog voertuigen hebben zonder CANbus krijgen nu de voordelen van realtime opvolging van rij- en rusttijden.

De CarCube-rijtijdenhulp werd ontwikkeld conform de EU verordening 561/06 op de rij- en rusttijden. Audiovisuele signalen waarschuwen de chauffeur als de maximaal toegelaten rijtijd nadert. De tachograafsynchronisatie met de CarCube zorgt ervoor dat de gegevens in de CarCube altijd actueel zijn. Op die manier heeft zowel de chauffeur als de planningsafdeling steeds een actueel overzicht van de reeds gereden tijd en van de tijdens een rit ingelaste pauzes.
www.punchtelematix.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

over 100 meter rechts af *
u heeft uw rust bestemming bereikt, u moet nu rusten !

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-25T16:07:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.