Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Microsoft introduceert Dynamics AX 2009

 

Microsoft heeft officieel Dynamics AX 2009 voor verkoop vrijgegeven. Het is een business managementoplossing met nieuwe mogelijkheden om complexe financiële- en toeleverprocessen eenvoudiger te beheren. Met deze oplossing kunnen organisaties met verschillende vestigingen hun processen stroomlijnen, de operationele kosten verminderen, voldoen aan wet- en regelgeving en gefundeerde beslissingen nemen.

Naarmate bedrijven (wereldwijd) uitbreiden, wordt het ingewikkelder om zicht op de zakelijke prestaties te behouden en om procedures verspreid over diverse vestigingen te standaardiseren. Microsoft biedt met Dynamics AX 2009 mogelijkheden om het beheer van deze procedures en de slagvaardigheid van de onderneming te verbeteren.

De erp-oplossing kan overweg met diverse andere Microsoft-producten. Zo kan Dynamics AX 2009 in combinatie met SQL Server 2008 de omvang van de database verminderen, wat zich kan vertalen in lagere kosten van hardware en dataonderhoud, maar ook in veel grotere gelijktijdige gebruikersaantallen. Door interoperabiliteit met Windows Essential Business Server 2008 vermindert de operationele complexiteit, zijn minder it-beheerinspanningen nodig en is er betere controle. Verder zijn er meer mogelijkheden om projecten te beheren door integratie met Microsoft Office Project Server en is er sprake van eenvoudige communicatie met werknemers op afstand, klanten en handelspartners door integratie met Microsoft Unified Communications (zakelijke communicatie op basis van software-oplossingen).

Door integratie met Microsoft Office PerformancePoint Server komen geavanceerde planning- en rapportagescenario's beschikbaar, zoals voor consolidatie en budgettering.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2575738). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×