Managed hosting door True

AFAS presenteert Profit Small Business 2008

Dit artikel delen:

AFAS ERP Software introduceert een nieuwe versie van het bestaande erp-softwarepakket voor kleine en startende ondernemingen: Profit Small Business 2008. Belangrijke nieuwe functies van het pakket zijn de documentgenerator, het crm-onderdeel en de mogelijkheid om offertes aan te maken.

Met de introductie van Profit Small Business 2008 beschikt de gebruiker meteen over een complete online boekhoudvariant. De online-variant beschikt over dezelfde complete functionaliteit als het Windows-product Profit Small Business. Boekhouden via internet is een stuk prettiger door voordelen als: 24/7 beschikbaarheid, geen dure hardware-investeringen en altijd de nieuwste versie tot de beschikking.

Profit Small Business 2008 is de opvolger van Small Business 2005, een pakket dat tot dusver goed scoort bij de doelgroep. Er zijn daarom geen ingrijpende veranderingen doorgevoerd. Er zijn alleen extra functies toegevoegd die het pakket gebruiksvriendelijker, betrouwbaarder en vollediger maken. Een van de nieuwe functies is de documentgenerator. Deze maakt het mogelijk om standaarddocumenten en mailings eenvoudig te versturen naar debiteuren, crediteuren of medewerkers. Een andere nieuwe functie is ‘Organisaties en Personen'. Met behulp van deze functie kunnen álle organisaties en personen die betrokken zijn bij de onderneming, centraal worden opgeslagen en geraadpleegd. Zo kan een document worden verstuurd naar (een selectie van) organisaties of personen, ongeacht of dat een medewerker, debiteur of crediteur is.

Tot slot is ook de functionaliteit om offertes aan te maken een belangrijke meerwaarde van Small Business 2008. Het hele offertetraject is aanwezig, van het vastleggen en controleren tot en met de versturing en accordering van de klant.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-13T13:40:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.