Managed hosting door True

Release 4.6.0 InVision Enterprise WFM

Dit artikel delen:

InVision Software, aanbieder van workforce management oplossingen, introduceert versie 4.6.0 van InVision Enterprise WFM. Deze versie biedt naast twee nieuwe features talrijke uitbreidingen en aanpassingen, waardoor de software tool voor geoptimaliseerde personeelsplanning beter presteert en gebruiksvriendelijker is.

Belangrijkste kenmerken van versie 4.6.0. van InVision Enterprise WFM zijn de features HolidayManager en JobProcessor. Met de HolidayManager kunnen gebruikers een lange-termijnplanning van absentie maken, bijvoorbeeld een jaarrooster voor de vakantieplanning. Door met de geprognosticeerde behoefte aan arbeidskrachten rekening te houden, kunnen de vakantiedagen zo optimaal mogelijk verdeeld worden. Verder kunnen medewerkers, die de module Infothek Interactive Schedule gebruiken, ook afwezigheidsquota aflezen, die met behulp van HolidayManager berekend zijn.

De feature JobProcessor verhoogt de productiviteit van het systeem. Optimalisatieprocessen gaan vanaf nu naar weinig belaste servers, of worden naar tijdstippen met weinig serveractiviteit verschoven. Acties, die een grote rekencapaciteit vereisen, kunnen met JobProcessor doelgericht naar bepaalde tijdvensters en vrije servers opschuiven. Zo worden de InVision Enterprise Server en de InVision HTTP Server door deze tool ontlast, waardoor de prestaties van de software stijgen.

Naast deze primeurs biedt de release 4.6.0 een groot aantal aanpassingen en uitbreidingen van de gebruikelijke functies. Er is een serie nieuwe functies aan de modules van de tijdadministratie toegevoegd, zodat inkloktijden en urensaldi efficiënter bewerkt kunnen worden. Ook het medewerkersfilter en de functie ‘massa's bewerken' zijn nieuw. Met het medewerkersfilter kunnen gebruikers aan de hand van eigen criteria medewerkerslijsten aanleggen. Met de functie ‘massa's bewerken' kan een gebruiker bij grote aantallen medewerkers tegelijkertijd stamgegevens toevoegen of bewerken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-07T14:15:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.