Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

iSOFT introduceert nieuw labsysteem

 

Ziekenhuisautomatiseerder introduceert een nieuw laboratoriuminformatiesysteem. Dit LabCentre vervangt de diverse labtoepassingen die nu in omloop zijn.

LabCentre is een modern grafisch laboratoriuminformatiesysteem voor klinisch chemische en bacteriologische laboratoria en bloedbanken. Het wordt gebruikt in laboratoria in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Rusland en Groot-Brittanië. ISoft lanceert de nieuwe software nu in Nederland.

De ziekenhuisautomatiseerder werd eind vorig jaar overgenomen door het Australische IBA Health. Om beter te kunnen profiteren van elkaars expertise en klantenkring is besloten het aantal softwarepakketten dat in diverse landen circuleert, terug te brengen. Zoals bij de acht labsystemen, die nu worden opgevolgd dooor het standaardpakket LabCentre

iSoft prijst naast de moderne grafische gebruikersinterface de schaalbaarheid, flexibiliteit en communicatiemogelijkheden van de nieuwe oplossing aan. Zo zijn voor labmedewerkers ordercommunicatie en managementinformatie standaard onderdeel van het systeem. Ook kunnen gebruikers organisatorische processen naar eigen behoefte modelleren waarbij ook andere afdelingen betrokken kunnen worden. LabCentre biedt bovendien ondersteuning bij de routering en machtiging van de werkstromen. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2643526). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×