SAP lanceert nieuwe versie Netweaver 7.3

Dit artikel delen:

Softwareleverancier SAP heeft een nieuwe versie van SAP NetWeaver geïntroduceerd: NetWeaver 7.3. Het bedrijf noemt de software voor enterprise resource planning (ERP) een strategisch platform dat bedrijven de mogelijkheid biedt optimaal te profiteren van ontwikkelingen op het gebied van in-memory computing, cloud computing en nieuwe mobiliteit. Daarnaast kent NetWeaver 7.3 tal van innovatieve features. De lancering van de nieuwe software vond plaats op het evenement SAP TechEd 2010 in Berlijn.

Met SAP NetWeaver kunnen organisaties bedrijfsstrategieën en -processen snel en flexibel ontwerpen, bouwen, implementeren en uitvoeren. Organisatievernieuwing en proces efficiency kunnen worden bevorderd, door bestaande systemen opnieuw te structureren. Bovendien kunnen organisaties eenvoudig vernieuwende, branchespecifieke bedrijfsprocessen toevoegen die een hoog rendement en minder risico voor bestaande systemen opleveren.

 

SAP NetWeaver combineert diverse integratietechnologieën in één platform en is volgens de leverancier voorbereid op de integratie van bedrijfsapplicaties. Daardoor zou de hoeveelheid maatwerk beperkt blijven. Het platform biedt bovendien uitbreidingsmogelijkheden met bekende ontwikkeltools als Java 2 Platform, Enterprise Edition (J2EE), Microsoft.NET en IBM WebSphere.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-10-15T09:50:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.