Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Unit4 verbetert Unit4 Multivers

Dit artikel delen:

Unit4 komt met een nieuwe versie van Unit4 Multivers. Met deze administratieve software is het mogelijk om Sepa-betalingen te doen. In het nieuwe Unit4 Multivers zijn de dashboards uitgebreid zodat deze nog beter inzicht geven in de klant: bestellingen en betaalgedrag, openstaande posten, orders en offertes en verkoopstatistieken en diensten, contracten.

Vanwege de moeilijke economische situatie is inzicht in de klant extra belangrijk. Ondernemers kunnen zo beter inspelen op de behoeften van hun klanten en waar nodig besluiten om niet te leveren vanwege een laag betaalmoraal. Unit4 heeft hiervoor veel extra dashboards toegevoegd aan Unit4 Multivers. Deze zijn rolgebaseerd waardoor elke medewerker (bijvoorbeeld salesmanager, financieel manager, secretaresse) snel inzicht heeft in relevante informatie.

In de nieuwe versie van het administratiepakket van Unit4 is het maken van etiketten sterk uitgebreid en vereenvoudigd. Met behulp van een ‘wizard’ is binnen enkele stappen een etiket te maken, voorzien van huisstijl en een barcode. Door de toevoeging van kunstmatige intelligentie kijkt de software naar de voorraad van dit artikel en drukt indien gewenst voor elk artikel automatisch een etiket af via een (label)printer. Dit is een belangrijke stap in de optimalisatie van het logistieke proces.

Om snel met Unit4 Multivers aan de slag te gaan, zijn er dertig nieuwe instructievideo’s gemaakt die vanuit het pakket zijn te benaderen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-24T10:09:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.