Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ciber biedt inzicht in HR-processen

 

Ciber Nederland introduceert HCM-dashboards op basis van Microsoft Power BI, QlikView en SAP Business Objects. De HCM-dashboards bieden organisaties inzicht in hr-processen en stellen hen in staat om sneller te handelen en betere beslissingen te nemen op basis van de beschikbare data.

Human capital management biedt waardevolle data over de business. Veel organisaties vinden het echter lastig om deze data op een uniforme manier te gebruiken. Zij hebben vaak niet de mogelijkheid om kpi’s in één oogopslag inzichtelijk te maken of eventuele afwijkingen snel te detecteren. Met Ciber HCM-dashboards is het mogelijk om de data die is opgeslagen in meerdere systemen te visualiseren. De oplossing analyseert vervolgens de beschikbare data en biedt zo inzicht in de belangrijkste kpi’s. Daarnaast is het mogelijk om beschikbare kpi’s verder vorm te geven naar eigen wens en in overleg specifieke kpi’s te laten toevoegen. Uniek aan HCM-dashboards is de korte implementatietijd. Binnen drie weken kan de standaard oplossing geïmplementeerd worden.

Ciber HCM-dashboards is platform-onafhankelijk ontwikkeld. De business intelligence tools zorgen ervoor dat de data uit verschillende bronsystemen wordt geanalyseerd, zodat het inzicht wordt verkregen dat nodig is om tijdig juiste beslissingen te nemen. Ciber ontwikkelde bovendien een business calculator waarmee het mogelijk wordt om vooraf de verbeteringsmogelijkheden en besparingen in kaart te brengen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5021617). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×