Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Objectif Lune biedt PlanetPress Connect

 

Objectif Lune voegt Planetpress Connect toe aan zijn productlijn. Het uiteindelijke doel van het ontwikkelteam was verbetering van zakelijke communicatie en automatisering van processen zonder bestaande systemen te verstoren. Omdat de oplossing is gebaseerd op native html, hebben gebruikers eenvoudig toegang tot de wereld van digitale, transactionele communicatie en kunnen zij tegelijkertijd rekenen op een betere, afgedrukte output.


Planetpress van Objectif Lune bevat een toolbox om sterk gepersonaliseerde informatie te produceren en verzenden, ongeacht het gebruikte distributiekanaal: op papier, op het web, per e-mail of per sms.
Belangrijke elementen in het product zijn de Datamapper, om gemakkelijk en intuïtief gegevensmodellen op te halen en te maken, en de Designer, om html-informatie samen te stellen voor digitaal of print. Met de tool kunnen gebruikers overstappen van de ene communicatie-indeling op de andere: ze kunnen inhoud en afbeeldingen afdrukken, e-mailen en delen, zodat alle werk uiteindelijk maar één keer hoeft te worden gedaan. Met de Workflowtool, die welbekend is bij en gewaardeerd wordt door huidige gebruikers van Planetpress, kan ieder proces voor transactionele communicatie worden geautomatiseerd.

Deze nieuwe oplossing is gebaseerd op dezelfde uitgangspunten als zijn voorganger en kan eenvoudig worden geïntegreerd in de bestaande systemen van een organisatie. Daarom is volgens de leverancier de investering in infrastructuur of consultancy minimaal.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5223509). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×