Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Protime 360: social software voor op de werkplek

 

De internationale ict-onderneming Protime heeft Protime 360 geïntroduceerd. Met de software kunnen medewerkers binnen één online platform (SaaS) samenwerken ongeacht tijdstip en locatie. Daarmee zet het Nederlands-Belgische bedrijf volop in op het nieuwe werken en workforce empowerment. Protime wil bedrijven zo in staat stellen om effectiever te zijn met meer autonome medewerkers, die efficiënt samenwerken.

Via Protime 360 kunnen ondernemingen hun doelstellingen voor hun medewerkers transparant maken tot op teamniveau en zelfs individueel niveau. De medewerkers werken op dit online platform samen aan activiteiten, documenten en projecten die direct bijdragen aan de doelstellingen en zoveel mogelijk zijn afgestemd op hun competenties en passies.

Bovendien kunnen verschillende processen worden gekoppeld binnen Protime 360, zoals rekrutering, competentiemanagement, tijdregistratie, urenregistratie, registratie van beschikbaarheid en afwezigheid, onboarding, exit-procedures, marketingcampagnes, strategische projecten en opvolgen van meetings.

Met de nieuwe software is er een complete oplossing op de markt gekomen die het ondernemingen mogelijk maakt om het nieuwe werken ook toe te passen in primaire werkprocessen, aldus Protime.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5229410). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×