Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

myBrand neemt Nextmoves over

Dit artikel delen:

Hiermee versterkt het bedrijf haar positie op de SAP-markt en wordt het ecosysteem van Conclusion uitgebreid met de Human Capital Management expertise.

SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand, onderdeel van Conclusion, heeft Nextmoves overgenomen. Nextmoves is specialist op het gebied van HR-oplossingen op basis van SAP HCM en SuccessFactors. Door deze stap voegt myBrand strategische HR-expertise toe aan haar portfolio, waardoor zij haar klanten nog beter kan ondersteunen in de digitale transformatie. De bundeling van krachten past binnen de gedeelde ambitie van myBrand en Conclusion om de leidende én best gewaardeerde dienstverlener op het gebied van SAP te zijn.

Het partnership tussen myBrand en Nextmoves versterkt het ecosysteem van moederbedrijf Conclusion. Klanten profiteren hierdoor van een nog breder expertiseportfolio op het gebied van digitale transformatie en process outsourcing.

Over Nextmoves

Nextmoves houdt zich bezig met de implementatie, ontwikkeling en ondersteuning van HR-oplossingen op basis van SAP HCM en SuccessFactors. De organisatie is een gevestigde naam binnen dit landschap en is tevens SAP Gold Partner. Het bedrijf ontwikkelt eigen apps en add-ons voor het SAP Cloud Platform. Daarnaast biedt het bedrijf met MI Total Solutions een voorgeconfigureerde HR-totaaloplossing voor het mkb op basis van SAP. Klanten van Nextmoves zijn onder andere USG People, UMC Utrecht en Hordijk Groep.

De nieuwe organisatie

myBrand neemt alle activiteiten en personeelsleden van Nextmoves over. Nextmoves blijft onder dezelfde naam opereren. Bij de organisatie werken veertig mensen. Het management komt in handen van Seger Theuns (algemeen directeur) en Paul Poppelaars (financieel directeur) van myBrand. Het huidige management van Nextmoves blijft betrokken en heeft zich voor de komende jaren gecommitteerd aan de organisatie.

Seger Theuns, algemeen directeur bij myBrand: “Wij hebben als missie om de leidende en best gewaardeerde SAP-dienstverlener van Nederland te zijn. Om die positie te behouden ontwikkelen we continu nieuwe kennis en expertise. Door de handen ineen te slaan met Nextmoves zetten we serieuze stappen in het HCM-domein. Het is een succesvol bedrijf dat al jaren een toonaangevende rol speelt op het gebied van Human Capital Management. Dit maakt Nextmoves niet alleen een waardevolle uitbreiding voor myBrand, maar ook voor het hele ecosysteem van Conclusion. Door deze samenvoeging staan we als ecosysteem nóg sterker doordat we optimaal gebruikmaken van elkaars competenties.”

Arjan Hoogendijk, commercieel directeur bij Nextmoves: “De kans om deel uit te maken van één van de leidende organisaties op het gebied van SAP konden we niet aan ons voorbij laten gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat zowel onze klanten als onze organisatie profiteren van de kennis, ervaring en het netwerk van myBrand en Conclusion.”

Bart Potter, algemeen directeur bij Nextmoves: “Door samen met myBrand verder te gaan kunnen we onze specifieke kennis en expertise van Human Capital Management nog beter laten gelden. Bovendien past deze zet ook geheel binnen de strategie van SAP, dat altijd op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige partners met een compleet aanbod. We kijken ernaar uit om onze positie te verstevigen en verder uit te bouwen.”

Engbert Verkoren, CEO bij Conclusion: “Wij zien dat klanten in toenemende mate behoefte hebben aan een meer geïntegreerde benadering van hun digitale transformatie, waar ook HR een significante rol in speelt. Wij verwelkomen Nextmoves dan ook graag in ons ecosysteem. Met hun toonaangevende kennis en expertise versterken we onze slagkracht en onze positie om klanten op innovatieve wijze te ondersteunen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-30T15:53:39.000Z myBrand
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.