Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Parallels introduceert RAS versie 15

 

Parallels Remote Application Server v15 voorziet medewerkers eenvoudig en kosteneffectief van Windows-applicaties en -desktops

Parallels introduceert Parallels Remote Application Server (RAS) versie 15. Deze nieuwe versie biedt it-organisaties de eenvoudigste en meest rendabele oplossing om medewerkers te voorzien van Windows-applicaties en -desktops.

Parallels Remote Application Server is ontwikkeld met de productiviteit van de it-beheerder en de eindgebruikerservaring in gedachten. De oplossing is voorzien van een verbeterde gebruikersinterface die tijdsbesparingen biedt voor de meest voorkomende beheertaken, zoals een gestroomlijnd proces voor gebruikersregistratie met intuïtieve configuratiewizards voor taken als applicatieonderhoud en instelling van nieuwe servers.

Parallels Remote Application Server biedt it-beheerders flexibiliteit bij het leveren van Windows en Windows-applicaties aan medewerkers - op welk apparaat dan ook - in het kader van byod of cyod (choose your own device). In de oplossing zijn alle functies voor remote desktop en de levering van applicaties geïntegreerd, waaronder rapportage, hoge-beschikbaarheid, two-factor authenticatie en Windows-client-beheer. Deze functies worden bij andere producten vaak afzonderlijk verkocht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5720039). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×