Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Xerox introduceert Phaser 6510 en WorkCentre 6515

 

De Xerox Phaser 6510

Xerox introduceert de kleurenprinter Xerox Phaser 6510 en multifunctionele kleurenprinter (mfp) Xerox WorkCentre 6515. Beide apparaten kenmerken zich door een eenvoudige installatie en bieden productiviteitsbevorderende functies zoals tweezijdig scannen in één bewerking.

De Xerox WorkCenter 6515 is voorzien van een tabletachtig touchscreen van vijf inch en een user interface die toegang biedt tot voorbeeldweergaven van scans, bewerkingsfuncties, intuïtieve navigatieopties en de mogelijkheid om workflows naar behoefte aan te passen. De mfp biedt ruimte voor 850 vellen en de Super-Fine EA-toner in beide printers biedt een prestatievermogen en kleurprestaties die normaliter alleen in grootzakelijke omgevingen worden aangetroffen.

De nieuwe kleurenprinter Phaser 6510 en multifunctionele kleurenprinter WorkCenter 6515 bieden ondersteuning voor verbinding vanaf elk apparaat. Mobiele werknemers kunnen zo documenten afdrukken vanaf een tablet of smartphone. Dit maakt een einde aan de noodzaak om documenten naar een pc te sturen.


Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5880106). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×