Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Softline Group wordt partner van ServiceNow

ServiceNow heeft de Softline Group benoemd als een van zijn gespecialiseerde Software Asset Management partners wereldwijd, om klanten te helpen de meeste waarde te halen uit hun pas gelanceerde SAM Professional module.

"Met alleen een technische implementatie van een SAM-tool zullen organisaties niet in staat zijn compliance, controle en kostenbesparingen te behalen. ServiceNow erkent het belang van een gespecialiseerde SAM-partner aan de klantzijde om het meeste uit hun investering te halen. Met onze unieke House of SAM® aanpak, waarbij we een combinatie maken van de implementatie op technisch, organisatorisch en procesniveau, helpen we klanten om SAM te implementeren met een langetermijnstrategie en om zo hun gestelde doelen te bereiken." zegt Dennis Montanje, Managing Director van Softline Solutions Northern Europe.

Montanje gaat verder: "Het gelaagde model van het House of SAM® van Softline Solutions is een vertaling van de ISO / IEC 19770-1-standaard voor SAM. Het Now Platform® van ServiceNow past perfect bij alle bouwstenen die het House of SAM® definiëren, inclusief het hoogste niveau van SAM-volwassenheid: volledige levenscyclusintegratie. Met deze nieuwe samenwerking zet de Softline Group de volgende stap in de uitvoering van onze strategie om de toonaangevende oplossingen volledig te ondersteunen. Ik zie onze samenwerking met enthousiasme tegemoet!".

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-11T12:13:09.000Z Softline Solutions Northern Europe
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.