Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Solipsis verhuist naar modern pand in Zaltbommel

IT-dienstverlener Solipsis is verhuisd naar een nieuw onderkomen in Zaltbommel. Het hypermoderne kantoor is ingericht volgens de laatste eisen op gebied van ‘het nieuwe werken’, ergonomie, duurzaamheid en klimaatbeheersing. De verhuizing naar Zaltbommel betekent een samenvoeging van twee van de drie vestigingen op één locatie. Naast meer efficiency in communicatie en overlegstructuren biedt het nieuwe onderkomen bovendien voldoende ruimte voor de verdere (groei)ambities van Solipsis dat volgend jaar 30 jaar bestaat.

De locatie in Zaltbommel is uitgebreid met aangrenzende kantoorruimte en vervolgens volledig gestript en weer opgebouwd. Het resultaat is 1.200 m2 kantoorruimte met 60 tot 65 werkplekken. Bij de renovatie is rekening gehouden met ‘het nieuwe werken’ dat andere eisen stelt aan de inrichting van de werkomgeving. Daarom is gekozen voor vernieuwende oplossingen op het gebied van vloer- en wandafwerkingen, verlichting en klimaatbeheersing. Het pand is voorzien van een state-of-the-art aircosysteem dat per ruimte individueel te regelen is en waarbij een efficiënte en gezonde werkplek voor elke gebruiker centraal staat.

Het nieuwe adres van Solipsis b.v.: Schimminck 1a - 5301 KR Zaltbommel - Telefoon: +31 (0) 418 57 61 00

Bekijk ook de nieuwe look & feel van de Solipsis-website: www.solipsis.nl

Wim Buitenhuis, oprichter en algemeen directeur van Solipsis is blij met de verhuizing en trots op het resultaat. “De verhuizing naar Zaltbommel betekent dat we van drie locaties teruggaan naar twee. Belangrijk voordeel is dat we qua communicatie en overleg nog soepeler met elkaar kunnen optreden onder één dak. Bovendien sluit onze nieuwe werkomgeving, waar openheid en transparantie centraal staan en waar samenwerking gestimuleerd en gefaciliteerd wordt, perfect aan op onze groeiambitie en visie voor de toekomst.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-09T10:45:21.000Z Solipsis


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.