Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ICT-dienstverleners XIXO en Commit-IT gaan samen

ICT-dienstverleners XIXO en Commit-IT zullen in de toekomst verder gaan onder de naam XIXO. Hiermee ontstaat een organisatie met een serieuze marktpositie op de markt voor ICT-dienstverlening voor overheid, zorg en MKB+.

Nieuwegein, 3 maart 2020

Door het samengaan van ICT-dienstverleners XIXO en Commit-IT worden kennis, diensten, klantenkring en naamsbekendheid vergroot. De nieuwe organisatie beschikt met 30 ervaren medewerkers over een team dat qua kennisniveau, ervaring en expertise zeer grote en complexe ICT-projecten kan realiseren. Voor al onze relaties zal dit grote voordelen gaan opleveren.

Verder wordt het productportfolio uitgebreid met extra diensten zodat de relaties van XIXO en Commit-IT verder ontzorgd gaan worden.

“XIXO is een kennisorganisatie en levert ICT-specialisten aan MKB, gemeentes en instellingen. De kwaliteit van je ICT bepaalt of je organisatie optimaal kan functioneren en je medewerkers effectief en veilig kunnen werken. Daarom werken we net zolang door tot jouw ICT geregeld is – en zijn we pas tevreden wanneer jullie dat zijn.”

Stance van Tuijn, XIXO

“Commit-IT is een oplossingsgerichte ICT-dienstverlener binnen de zorg, MKB en overheid. Onze visie op ICT: ‘pro-actief bijdragen aan een efficiënt functionerende organisatie’ past naadloos bij de XIXO-aanpak van IT als essentieel onderdeel in de bedrijfsvoering van organisaties.”

Ad Kil en Cor Worms, Commit-IT

Bij beide organisaties staan een hoog kennisniveau, klantvriendelijke werkwijze en persoonlijke aanpak voorop. Binnen de twee bedrijven wordt het samengaan daarom gezien als een perfecte match, zowel qua dienstverlening, klantenbestand als persoonlijkheid van de organisatie.

Komende periode wordt gewerkt aan het samenvoegen van beide organisaties met als stip op de horizon het nieuwe pand in Houten waar we dit jaar naar verhuizen.

Voor de bestaande relaties van XIXO en Commit-IT zal er voorlopig niets veranderen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-04T10:52:11.000Z XIXO
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.