Managed hosting door True

Product: Vijf nieuwe servers van NEC Computers

NEC Computers, onderdeel van de NEC Corp., breidt de Express5800 server-lijn uit met vijf nieuwe modellen voor middelgrote ondernemingen. De machines zijn kostenbesparend, eenvoudig te beheren en standaard uitgerust met RAID en managementoplossingen.

De NEC Express5800 servers zijn specifiek gericht op openbare instellingen en middelgrote onderneming. Ze ondersteunen bedrijfskritische applicaties, zoals de domeinserver, DNS, DHCP, Active Directory, mails, Lotus Notes, Microsoft Sharepoint, Intranet, ERP/CRM applicaties of virtualisatie- en consolidatie-oplossingen.

De servers integreren de allernieuwste technologieën, waardoor continue beschikbaarheid van gegevens en applicaties is verzekerd. Alle servers beschikken over de tweede generatie Intel Xeon processoren in Dual Core versie (Intel Xeon 5200) of Quad Core versie (Intel Xeon 5400). Deze processoren hebben een 25 procent hoger prestatieniveau en verbruiken tot 40 procent minder energie vergeleken met de voorgaande generatie.

RAID en beveiliging

Alle servers beschikken over een nieuwe RAID 0,1,5 of 6 oplossing, met dezelfde controller die is geïntegreerd in het moederbord. Daarnaast is een nieuwe TPM 1.2 module (Trusted Platform Module) ingebouwd, een encryptiechip waarmee de gebruiker de dataveiligheid nog verder kan verhogen.

Om het energieverbruik te verminderen zijn de nieuwe servers uit de Express5800 range voorzien van een Power Control-module, waarmee de beheerder op afstand het energieverbruik van de servers controleren en analyseren.

De servers zijn Microsoft Windows 2003 Server Edition, VMWare en Redhat gecertificeerd. De severs zijn ook Microsoft Windows 2008 Server Edition ready, zodra dit besturingsysteem beschikbaar is.
http://www.nec.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij NEC

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.