Managed hosting door True

Product: VIA ARTiGO Pico-ITX-bouwset

Trident introduceert de VIA ARTiGO Pico-ITX-bouwset. Deze stelt ontwerpers van ingebedde systemen in staat om snel een volledig functionele pc te configureren op basis van een Pico-ITX-moederbord voor software-ontwikkeling, debugging en pre-productietesten.

De VIA ARTiGO Pico-ITX-bouwset omvat een VIA EPIA PX10000 Pico-ITX-kaart, een chassis, een power adapter en accessoires. De ARTiGO biedt externe connectiviteitsmogelijkheden met i/o-poorten en functionaliteit op het moederbord, met inbegrip van de PS/2-poort, een 10/100 Ethernet-verbinding, VGA-output, audiopoorten en vier USB 2.0-poorten. Voeg RAM-geheugen en een vaste schijf toe en je hebt een volledig functionerende PC-oplossing. Door de afmetingen van 15 bij 11 centimeter is de ARTiGO ideaal voor toepassingen met een beperkte ruimte.

Laag stroomverbruik

Het Pico-ITX-moederbord trekt steeds meer belangstelling, aangezien deze een aantrekkelijke combinatie biedt van hoge specificaties, kleine afmetingen en een laag stroomverbruik. De kaart biedt een volledig functionerende multimedia-pc, die ongeveer 20 Watt verbruikt bij volle belasting. De kaart kan maar liefst 1GB aan DDR2 533 SODIMM-systeemgeheugen ondersteunen en beschikt over een VIA UniChrome Pro II AGP 3D/2D grafische kern, MPEG2/4- en WMV9-hardwaredecoderings acceleratie en dedicated HD audio CODEC. De ARTiGO kan ook nog een 2.5 inch IDE vaste-schijfeenheid bevatten.

Deze compacte, krachtige pc-oplossing is compatibel met populaire pc-besturingssystemen als Windows 2000/XP, WinCE en Windows XP Embedded.
http://www.tridentdisplays.nl
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.