Managed hosting door True

Product: HP BL870c BladeSystem

HP breidt het HP BladeSystem portfolio opnieuw uit, ditmaal met een nieuw BladeSystem en Solutions Blocks voor Integrity Blades. De BL870c is een Integrity blade voor datacenter workloads die een hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid vereisen.

Met de BL870c zet HP het BladeSystem-portfolio ook in het hart van de bedrijfskritische markt. Het is de eerste Integrity server blade met vier sockets. Het combineert de modulaire infrastructuur en het lage energieverbruik van HP BladeSystem met de bedrijfskritische capaciteiten van Integrity. Organisaties kunnen, in hun verandering naar een flexibel, volgende generatie infrastructuur hun kosten verlagen, energie besparen, implementaties versneld doorvoeren en tegelijkertijd de schaalbaarheid, performance en betrouwbaarheid van hun infrastructuur verhogen.

Om als klant de mogelijkheden van HP's meest uitgebreide blade portfolio volledig en snel te benutten, heeft HP tevens Solution Blocks voor Integrity servers gemaakt. Dankzij deze door HP geteste configuraties kunnen klanten en wederverkopers de cruciale applicaties eenvoudig en snel op het HP BladeSystem uitrollen. Met de nieuwe server kunnen organisaties een energiebesparing tot 25 procent bereiken. Organisaties besparen ook op ruimte: vergeleken met vergelijkbare rackmount configurations passen er 2,5 maal zoveel BL870c server blades in dezelfde ruimte.

Evenals de vorig jaar geïntroduceerde Integrity blade BL860c is ook de nieuwe BL870c een Itanium-gebaseerde server.
http://www.hp.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-14T10:16:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.