Managed hosting door True

Product: Eminent wLINK 300 netwerk

Dit artikel delen:

Leverancier van netwerkproducten en computeraccessoires Eminent introduceert het wLINK 300 netwerk. Met de EM4550 wLINK 300 Wireless N Router, de EM4555 wBUS 300 Wireless USB Adapter en de EM4557 wDESK 300 PCI Adapter kan een draadloos netwerk met een doorvoersnelheid tot 300 Mbps worden gecreëerd.

Eminent heeft de EM4550 wLINK 300 Wireless N Router ontwikkeld voor dataoverdracht op hoge snelheid tot wel 300 Mbps. Om deze snelheid te bereiken en voor maximaal bereik biedt Eminent de EM4555 wBUS 300 Wireless USB Adapter of de EM4557 wDESK 300 PCI Adapter. Deze draadloze netwerkadapters zijn speciaal ontwikkeld om een stabiele en snelle verbinding met het Eminent wLINK 300 netwerk tot stand te brengen. De wBUS 300 is geschikt voor aansluiting op de usb-poort van een laptop of pc. De wDESK 300 biedt desktop pc's toegang tot het draadloze netwerk. Deze pci-kaart is voorzien van drie externe antennes. De draadloze netwerkadapters van Eminent zijn uitgevoerd met de beveiligingsmethoden WEP, WPA en WPA2.

Voor het instellen van de wLINK 300 levert Eminent een cd-rom met, Nederlandstalige installatiewizard bij het product. Waar het doorgaans spannend wordt voor veel gebruikers, namelijk bij het instellen van de draadloze beveiliging, voorkomt de Eminent installatiewizard de nodige stressmomenten. De samenwerking tussen de installatiewizard en de WiFi Protected Setup technologie (WPS) leidt ertoe dat de draadloze beveiliging in korte tijd functioneert. Met een druk op de WPS knop van de wLINK 300 is de draadloze beveiliging geconfigureerd op de router en op de draadloze netwerkadapter. Ook als de gebruiker meerdere computers draadloos wil aansluiten helpt de installatiewizard om de beveiliging in te stellen. Behalve WEP, WPA en WPA2 beveiligingsmogelijkheden is de wLINK 300 uitgerust met een firewall.
http://www.eminent-online.com 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Eminent, altijd goed in netwerkproducten.
Ook dit laten we niet liggen!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-17T12:39:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.