Managed hosting door True

Product: IBM breidt DR550-opslagsystemen uit

IBM heeft de System Storage-lijn uitgebreid met twee modellen, DR550 v4.5 DR1 en DR2. De DR1 is bedoeld voor middelgrote ondernemingen. De DR2 moet zijn weg naar grote ondernemingen vinden.

IBM blijft investeren in de ontwikkeling van dataopslag. Het resultaat daarvan is de introductie van System Storage DR550 v4.5. De DR550 maakt voor beleidsgestuurde informatieopslag gebruik van System Storage Archive Manager (SSAM). Gebruikers kunnen nu hun gearchiveerde gegevens transparant en automatisch verplaatsen naar verschillende opslaglagen.

Dit leidt tot kostenbesparingen zonder afbreuk te doen aan de beveiliging van de gearchiveerde gegevens en is nu verkrijgbaar in de vorm van een enkele machine. In combinatie met IBM Director als unified managementsysteem worden installatie en gebruik hierdoor aanzienlijk eenvoudiger.

Cliënten die hun bedrijfskritische informatie ook op de lange termijn optimaal willen beschermen en die bovendien tegemoet willen komen aan de eisen die groei en compliantie stellen, kunnen kiezen tussen twee DR550 v4.5 modellen: de DR1 en de DR2.

De DR1 is een groot rek en biedt plaats aan 25 opslageenheden, vooraf geïntegreerd en ideaal voor middelgrote bedrijven. De DR2, specifiek voor grote bedrijven, is ondergebracht in een extra groot rek voor 36 opslagunits en kent configuratieopties voor een enkel en een dubbel knooppunt. Dit verbetert de beschikbaarheid en de schaalbaarheid.
http://www.ibm.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-19T12:34:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.