Managed hosting door True

Product: Tandberg kiest voor MS communicatieplatform

Dit artikel delen:

Tandberg maakt bekend dat zijn systemen nu ook gekoppeld kunnen worden met de Microsoft Office Communications Server 2007. Gebruikers van Microsoft Office Communicator 2007 kunnen daardoor probleemloos face to face communiceren met collega's die werken met Tandberg videoconferencingsystemen.

De Tandberg MXP endpoints kunnen na een simpele softwareupgrade direct aangemeld worden bij de Communications Server 2007, waarna deze in de contactlijst worden opgenomen. Gebruikers halen daarnaast voordeel uit de single user identity functionaliteit van de Microsoft Office Communications Server. Het systeem houdt namelijk rekening met de locatie waarop gebruikers zijn ingelogd.

Ook de Tandberg Codian MCU 4500 Series ondersteunt de Microsoft Office Communications Server 2007 door contactpersonen uit een multipoint videoconferentie direct op te nemen in de contactlijst. Hierdoor kunnen gebruikers van Office Communicator 2007 een videogesprek opzetten met ieder ander standaard videoconferencingsysteem. De deelnemers aan het multipoint videogesprek ontvangen continu HD-kwaliteit.

De software-upgrade is per direct beschikbaar en is gratis voor relaties met een onderhoudscontract.
http://www.tandberg.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-21T11:59:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.