Product: Epson zwartwitlaserprinters

Epson komt met een nieuwe reeks zwartwitlaserprinters, de Aculaser M2000D en Aculaser M2000DN. De Aculaser M2000D is speciaal voor zelfstandige gebruikers ontwikkeld, terwijl de Aculaser M2000DN netwerkfunctionaliteit biedt en daarmee aan alle wensen van kleine tot middelgrote werkgroepen voldoet.

De Epson AcuLaser M2000-serie heeft bij een resolutie van 1200 dpi een afdruksnelheid van 28 pagina's per minuut. Beide laserprinters kunnen volgens Epson ook 14 duplexafdrukken per minuut produceren. Aangezien steeds meer bedrijven letten op milieuvriendelijkheid, is dit een ideale oplossing voor het beperken van papierverbruik, zonder dat het ten koste gaat van de efficiëntie. Andere belangrijke eigenschappen van de M2000-serie zijn onder andere Adobe postscript-ondersteuning, waarmee afdrukken in postscript, PCL 6 en direct afdrukken van PDF 1.3 accurater is en minder fouten veroorzaakt.

In uiterlijk en wat betreft productiecapaciteit zijn de twee zwartwitlaserprinters identiek. De AcuLaser M2000DN is de netwerkversie van de Aculaser M2000D, die via usb of parallelle poort op de computer wordt aangesloten.
www.epson.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

De eerste printer die ook wit print

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-21T15:44:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.