Managed hosting door True

Product: Drie entry level servers van NEC

NEC Computersbreidt de entry-level server range uit met drie nieuwe Intel Xeon-monoprocessor modellen: de NEC SI1510, de NEC SI1720 en de NEC SI1120R-1. De eerste twee modellen zijn verkrijgbaar in towerformaat en het derde in rackformaat. De nieuwe servers worden als oplossing voor het mkb.

De nieuwe NEC entry level servers SI1510, SI1720 en SI1120R-1 bieden een goede prijs/kwaliteit-verhouding en spelen in op de behoeften van bedrijven uit het mkb-segment, filialen van grotere ondernemingen en openbare instellingen. Door het prestatieniveau en de veelzijdigheid van deze servers kunnen deze organisaties hun applicaties en specifieke oplossingen goed beheren.

In de NEC SI1720 kunnen 6 SAS of SATA harddisks worden geïntegreerd met een totale opslagcapaciteit tot 4,5 TB. Dit maakt de SI1720 volgens de producent meteen de server met de hoogste opslagcapacatiteit in zijn categorie. Daarnaast heeft deze server standaard 3 PCI-Express aansluitingen. De NEC SI1520 beschikt over 4 interne 5,25" bays, waardoor er voldoende additionele harde schijven kunnen worden ingbouwd. De NEC SI1120R-1 is een compacte 1U rack server met een diepte van minder 20'', waardoor hij compatibel is met het patchkastformaat.

De monoprocessor instapservers beschikken over een hoog prestatieniveau. Dit wordt mogelijk gemaakt door de laatste nieuwe Intel Xeon 3100 en 3300 series Dual Core en Quad Core processoren. Het prestatieniveau van deze processoren wordt ondersteund door DDR-2 800 RAM tot 8 GB. De servicecontinuïteit en de veiligheid van bedrijfskritische gegevens wordt gewaarborgd door Dual Gigabit Ethernet netwerkkaarten en RAID-controllers.

Deze servers zijn Microsoft Windows 2003 Server Edition, RedHat Linux en Suse SLES gecertificeerd. Ze zijn ook getest voor Mandriva, Fedora, Debian en Microsoft® Windows XP omgevingen (Windows XP uitsluitend voor het SI1120R-1 model). De servers zijn klaar voor Microsoft Windows 2008 Server Edition.
http://www.nec.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij NEC

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-26T17:19:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.