Managed hosting door True

Product: Brocade 7500E SAN router

Dit artikel delen:

Brocade introduceert de 7500E SAN Router. Deze FCIP-extensieoplossing (Fibre Channel over IP) is ontwikkeld voor datareplicatie op afstand binnen kleinschalige omgevingen.

Met de 7500E SAN-router breidt Brocade zijn netwerkproductenportfolio uit met een oplossing voor kleinere bedrijven en vestigingen van grotere bedrijven. Gebruikers binnen die omgevingen beschikken hiermee over een oplossing voor databescherming en wereldwijde datamobiliteit.

De router is speciaal ontwikkeld voor diskreplicatie op afstand. Het nieuwe type heeft als instapmodel een lage initiële poortdichtheid en bandbreedtecapaciteit. De 7500E is voorzien van redundante voeding, Fast Write, compressie, SO-TCP en fabric isolation voor meer betrouwbaarheid.

Wanneer groei extra Fibre Channel-poortconnectiviteit, meer bandbreedte of extra functionaliteit vereist, kunnen gebruikers overstappen op uitgebreidere Brocade 7500E-mogelijkheden door een licentie-upgrade. Daardoor is de 7500E een oplossing voor bedrijven die groeien en hun investeringen willen beschermen.

De 7500E is compatible met het gehele Brocade-portfolio van
datacenterinfrastructuurproducten, inclusief de Brocade DCX Backbone. De router is per direct beschikbaar bij Brocade en Hitachi Data Systems. Vanaf maart 2008 is de router ook leverbaar via het kanaal en later ook via de andere oem-partners van Brocade.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-03T15:13:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.