Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Iron Mountain Storage-as a-Service

 

Iron Mountain Digital, specialist in beveiliging en opslag van digitale data, introduceert zijn Storage-as-a-Service-aanbod. Deze dienst slaat niet alleen data veilig op, maar zorgt er ook voor dat de opgeslagen gegevens altijd bruikbaar is.

 Iron Mountain Digital heeft een oplossing waarmee gebruikers meer controle over hun data kunnen hebben en profiteren van snelle toegang tot informatie. Storage-as-a-Service werd op CeBIT 2008 aangekondigd.

"Ondernemingen worden tegenwoordig geconfronteerd met een explosieve datagroei, verregaande regelgeving, retentiebehoeften en de vraag naar langetermijnarchivering", zegt Martin van Pijkeren, Sales Manager Nederland en België van Iron Mountain Digital. "Met Storage-as-a-Service kunnen bedrijven deze issues aanpakken terwijl ze de kosten in de hand houden."

Storage-as-a-Service combineert dataopslag op afstand met een servicelaag die beveiliging, beschikbaarheid en bruikbaarheid biedt. Ook zorgt de oplossing ervoor dat de opslag voldoet aan lokale, regionale en internationale regelgeving en dat de voor het bedrijf geldende retentieprotocollen worden nageleefd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2373504). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×