Managed hosting door True

Product: Hitachi breidt NAS-platformen uit

Hitachi Data Systems komt met twee nieuwe nas-platformen. Met de introductie van het Hitachi Essential NAS Platform en het Hitachi High-performance NAS Platform 3000 Series wordt het beheer en de consolidatie van data in file based storage-omgevingen eenvoudiger.

Het Hitachi Essential NAS Platform is een gebruiksvriendelijke en schaalbare NAS-oplossing voor het mkb of organisaties met aparte vestigingen die oplossingen zoeken voor file service, backup en server- consolidatie-services. Het platform consolideert en beheert tot 512 terabytes data in een 2-node cluster met toegang tot data van Common Internet File System (CIFS) en Network File Systems (NFS). Data opgeslagen op het Hitachi Essential NAS Platform wordt beschermd door Hitachi's RAID-technologie.

Met een capaciteits- en prestatieverbetering is het Hitachi High-performance NAS Platform 3000 Series geschikt voor grote organisaties die zich richten op consolidatie en zeer intensief data gebruiken. Het Hitachi High-performance NAS Platform 3000 Series is de eerste nas-oplossing die data tot 4 petabytes consolideert en beheert in één storage-pool. Ieder file-systeem is geschikt tot 256 terabyte. Het Hitachi High-performance NAS Platform 3000 Series heeft zijn prestaties met 200,000 IOPS (input/output per seconde) verdubbeld ten aanzien van de vorige oplossing.

Het Hitachi High-performance NAS Platform 3000 Series is schaalbaar en voorbereid op datagroei, toenemende prestatie-eisen of een veranderende it-omgeving. Zowel het Hitachi Essential NAS Platform als de High-performance NAS Platform 3000 Series kunnen worden beheerd met één interface vanuit de Hitachi HiCommand Storage Management Suite.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.