Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Shuttle Barebone K45 voor de zaak

 

Bouwer van mini-pc's Shuttle brengt een barebone op de markt die specifiek voor zakelijk gebruik is ontwikkeld. De basis Barebone K45 kost 94 euro (ex btw). Er is al een compleet systeem voor 199 euro (ex btw).

Shuttle brengt een barebone mini-pc op de markt voor onder de honderd euro. Het systeem kan dan nog niets, want een centrale processor ontbreekt, evenals intern geheugen en een opslagfaciliteit. Met aanschaf van deze onderdelen is voor rond de tweehonderd euro een volwaardige pc te bouwen.

De K45 bestaat uit een compacte barebone (kast) van 17cm hoog x 19cm breed x 28cm diep. Daarin zit een moederbord met Intel 945GC/ICH7 chipset, een socket 775, ruimte voor maximaal 2GB DDR2-6767 geheugen, 6-kanaals audio, een PCI-slot, Gigabit lan, 4 maal usb, 2 maal sata2 en een ata100 aansluiting. Tot slot is een 100 watt voeding gemonteerd.

Shuttle positioneert deze barebone aan de onderkant van de zakelijke markt. Het systeem kan volgens de leverancier vooral zijn diensten bewijzen bij internet-, e-mail- en Office-applicaties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2379412). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×