Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Thin clients van NEC Computers

 

NEC Client Manager, een beheertool voor de hele NEC Quovio thin client lijn.

NEC Computers introduceert twee nieuwe thin clients, de Quovio D180 en D380. Deze twee thin clients hebben geen hard disk en data wordt dus niet lokaal op de terminals opgeslagen. De thin clients worden beheerd met het NEC client manager beheertool. De systemen zijn compact en kunnen eenvoudig en snel in elke werkomgeving geïntegreerd worden.

De NEC Quovio D180 thin client werkt met een VIA C7-processor van 400MHz. Door het formaat (35 x 140 x 120mm) en een gewicht van 420 gram is de D180 eenvoudig te integreren in elke omgeving. De NEC Quovio D380 is bedoeld voor geavanceerd gebruik. Het is  volgens NEC wereldwijd de eerste fixed thin client die draait op een Intel Celeron M-processor van 1GHz en een Gigabit netwerkkaart.

Beheertool

Voor het beheer van de Quovio thin client lijn biedt NEC Client Manager. Met dit hulpmiddel kan de beheerder de fixed of mobiele thin clients installeren, configureren en controleren. NEC Client Manager biedt een webinterface die functioneert op alle netwerken. Met de tool worden centraal alle log-ins en rechten van de gebruikers beheerd.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2454795). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij NEC
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×