Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Juniper BX 7000 voor Mobile Backhaul

 

Juniper Networks verbreedt zijn mobiele portfolio met een set geïntegreerde hardwaresystemen en softwareapplicaties voor Mobile Backhaul. Met de Mobile Backhaul-oplossing BX 7000 kunnen providers hun backhaul-netwerk schalen voor innovatieve diensten en volgens Juniper de operationele kosten verlagen. Hiermee wordt flexibele ondersteuning van oude tot nieuwe draadloze- en multitransporttechnologieën geboden.

De BX 7000 Multi-Access Gateway is speciaal ontworpen voor de mobiele markt. Met deze gateway zet Juniper een volgende stap op het gebied van IP/MPLS en multiservicetransport van TDM- en ATM-schakelingen voor basisstations. Veel Mobile Backhaul-netwerken gebruiken een mengeling van verouderde transporttechnologieën, zoals TDM en ATM, die het beheer van een netwerk ingewikkelder maken en waardoor ze moeilijker te schalen zijn. De BX 7000 pakt deze problemen aan door een verscheidenheid van diensten te transporteren over een eenvoudige en kosteneffectieve IP/MPLS-verbinding met MPLS-pseudobedrading.

Juniper introduceert daarnaast nieuwe Circuit Emulation PIC's voor routers uit de M-serie. Aanbieders van mobiele diensten kunnen deze routers implementeren met de nieuwe Circuit Emulation PIC's als schaalbare sitegateways. Als providers deze routers combineren met de BX 7000, zijn ze volgens Juniper in staat een end-to-end Mobile Backhaul-netwerk te creëren, dat dezelfde eenvoud en kostenefficiëntie biedt als een geconvergeerd IP/MPLS-netwerk.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2459207). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×