Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Motorola 802.11n draadloze switch

 

Motorola's Enterprise Mobility business introduceert de RFS6000 voor draadloze netwerken (wlan) voor middelgrote organisaties. Deze nieuwe switch is een uitbreiding van Motorola's assortiment hoge snelheid multi-core processorgestuurde netwerkswitches voor volledig draadloos werkende organisaties.

De RFS6000 van Motorola is vooral geschikt voor organisaties die bedrijfsbrede wlan's willen implementeren in zowel het hoofdkantoor, de productie- en distributiecentra, als regionale vestigingen. In combinatie met de onlangs geïntroduceerde 802.11 a/b/g/n intelligente access points, heeft Motorola een compleet wlan-assortiment voor binnen en buiten te gebruiken draadloze netwerken.

De geïntegreerde 802.1x, WPA/WPA2 firewall, VPN, AAA-server en NAC ondersteuning zorgen voor de beveiliging van de RFS6000. Verder is de nieuwe switch compatibel met PCI en HIPAA. De RFS6000 ondersteunt veel netwerktechnieken, waaronder mesh, intelligente access points en switchclustering, voor bedrijfskritische draadloze infrastructuren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2464942). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×