Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: LaCie harde schijf met triple interface

 

LaCie introduceert een nieuwe harde schijf met USB 2.0-, eSATA- en FireWire 400-aansluiting. De harde schijf is verkrijgbaar met opslagcapaciteiten van 500 gigabytes (GB), 750 GB en 1 terabyte. Het apparaat is exclusief ontworpen door Neil Poulton en heeft een slank en compact uiterlijk in een stijlvolle zwarte hoogglansafwerking.

De nieuwe externe harde schijf van LaCie is een compacte desktopoplossing in een stevige behuizing met openingen aan de onderkant voor een natuurlijke luchtstroom. Het apparaat werkt op elke universele hoge-snelheid USB 2.0-, eSATA- en FireWire 400-poort van een pc of Mac met Windows 2000, XP en Vista, en Mac OS X 10.3 of hoger. Met de plug-en-play set-up is aansluiten simpel en doeltreffend.

De harde schijf is voorgeconfigureerd met de ‘1-Click' Backup Software voor pc en Mac van LaCie, en met SilverKeeper-software voor Mac. Beide softwareoplossingen maken regelmatig een back-up van het volledige systeem. Ook is de LaCie Setup Assistent voorgeconfigureerd. Deze functie optimaliseert het station naar de wensen van de gebruiker en kopieert automatisch de handleiding en functies naar de computer.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2468323). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×