Managed hosting door True

Western Digital VelociRaptor 300 GB

Western Digital introduceert de WD VelociRaptor-harddisks, de nieuwe 10.000 RPM SATA ‘Raptor’-harddiskreeks. WD VelociRaptor is ontwikkeld voor pc- en Mac-gebruikers en professionele werkstations. De harde schijf biedt twee keer de capaciteit en een prestatieverbetering van 35 procent ten opzichte van zijn voorganger, de WD Raptor.

De populaire harddisk Western Digital Raptor heeft een opvolger: de WD VelociRaptor.
Deze schijf biedt een opslagcapaciteit van 300 GB in een 2,5-inch formaat. De WD VelociRaptor wordt geleverd in het IcePack, een 3,5-inch raamwerk met een geïntegreerd hitteafvoersysteem. De harddisk past hierdoor in een standaard 3,5-inch system bay, terwijl de krachtige disk gekoeld blijft als deze in een desktopchassis wordt geplaatst.
"De vraag naar hogere pc-prestaties groeit continu en Western Digital loopt met de WD Raptor al voorop in de markt. Met de WD VelociRaptor luiden we een nieuw tijdperk in als het gaat om pc- en Mac-storageprestaties. Daarnaast komen we tegemoet aan de sterk toenemende behoefte aan snelheid", zegt Tom McDorman, vice president en algemeen directeur van de businessunit Enterprise van Western Digital.
De adviesprijs voor de WD VelociRaptor 300 GB bedraagt 300 euro (incl. btw).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-22T09:38:00.000Z Niels Lipmann
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.